Saare Kütus kutsub fotokonkursile

Talv on olnud väga ränk nii külma, lume kui ka kütusehindade tõusu poolest. Siiski on esimesed märgid kevade tulekust õhus. Et seda talletada ja ka teistele näidata, kuulutab Saare Kütus välja fotokonkursi “Kevadised hetked”.

Konkursile oodatakse inimeste nägemusi fotodesse klõpsatuna. “Mõtle, mis tähendab sinu jaoks kevad ja kuidas sa saaksid seda kõige paremini jäädvustada. Kui sinu jaoks on kevad midagi sellist, millest teised ei pruugi aru saada, lisa pildile märksõna või seletus,” kirjutatakse konkursikutses. Konkursil on ka auhinnad.

Saare Kütuse juht Margus Hiet ütles, et võimaluse korral kasutab ainus Saaremaa päritolu kütusefirma fotosid ka firma maine kujundamises. “Vaatame, mis saak on, ja siis otsustame,” sõnas Hiet.

Kevadfotosid saab Saare Kütusele saata meiliaadressil foto@saarekytus.ee 30. aprillini. Konkursi tulemused kuulutatakse välja 5. mail. Parimad tööd avaldatakse ka ajalehes Saarte Hääl.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 18 korda, sh täna 1)