Ruhnu volikogu esimeheks valiti Sirje Simson (4)

Veebruari algul umbusaldamise tõttu maha hääletatud Ruhnu vallavolikogu esimehe Ariina Kollomi mantlipärijaks valiti eilsel volikogu istungil ühehäälselt volikogu liige Sirje Simson.

Ajutiselt Ruhnu vallavolikogu esimehe ülesandeid täitnud Vello Kümmeli sõnul valiti Sirje Simson uueks volikogu esimeheks pea ühehäälselt, kuue poolt- ja ühe vastuhäälega. “Uue esimehe valimine oli päevakorras esimene punkt ja ülejäänud istungi viis Sirje Simson juba ise läbi ka,” ütles Vello Kümmel Saarte Häälele.

Ruhnu volikogu eelmisele esimehele Ariina Kollomile avaldas volikogu neli liiget – Helga Kivila, Vello Kümmel, Elvi Meola ja nüüdne uus volikogu esimees Sirje Simson – aasta alguses umbusaldust, väites, et volikogu liikmed ja vallaelanikud ei ole Kollomiga rahul.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 143 korda, sh täna 1)