XX Saaremaa miniteatripäevade saak (lisatud video!) (4)

XX Saaremaa miniteatripäevade saak (lisatud video!)

Foto: Gustav Kull

Juubelihõnguliste miniteatripäevade grand prix’ pälvis Tallinna tööstushariduskeskuse näitetrupp lavastusega “Neonatalism” (autor ja juhendaja Rainer Verner Samolberg).

Laureaatideks tulid Saaremaa ühisgümnaasiumi Kreisis (fotol) lavastusega “Vetelkõndimisest” (juh Sirje Kreisman), Rakvere RG Karla ühistööga “Omaküpsetatud kook” (Tiina Kippel) ja Jõgeva gümnaasium lavastusega “Ükskord Moskvas” (Lianne Saage-Vahur).

Parimaks naisnäitlejaks tunnistati Helina Eist, parimaks meesnäitlejaks Lauri Mäesepp ja parimaks juhendajaks Sirje Kreisman. Kreisis pälvis ka parima Saaremaa trupi tiitli. Parim lavakujundus oli SÜG-i Kreisisel (“Vetelkõndimisest”, Taavi Turk) ja parim muusikaline kujundus Tallinna 32. keskkooli lavastusel “Mina, naine!” (Jaure Kimmel).

Näitlejapreemiad pälvisid Hälis Rünk, Mihkel Sachmin, Tõnis Sestverk, Mihkel Peterson, Rasmus Ristisaar. Publikupreemia läks Tallinna 32. KK 12. klassi S. Berkoffi ainetel valminud lavastusele “Hirm – argipäeva luupainajad” (Kirke Algma). Juhendajate lemmikuks osutus Rakvere RG Karla, õpilasžürii preemia läks Jüri gümnaasiumi Vaba Valiku ühistööle “Kümme valget neegrit” (Ingrid Pukk) ja elurõõmupreemia Rakvere RG Karlale.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 136 korda, sh täna 1)