Selgusid parimad tööõppijad

Üleeile toimus Kuressaare gümnaasiumis maakonna töö- ja tehnoloogiaõpetuse konkurss ja Kuressaare ametikoolis käsitöö- ja kodunduskonkurss.

Mõlemal konkursil võistlesid 8.–9. klasside õpilased nii teoreetilistes teadmistes kui ka praktilistes oskustes. Töö- ja tehnoloogiaõpetuse konkursist võttis osa 6 kooli ning käsitöö- ja kodunduskonkursist 12 kooli. Mõlema konkursi võitjad osalevad 9. aprillil üleriigilisel tööõpetuse konkursil Tallinna ülikoolis.

Saare maakonna 8.–9. klasside töö- ja tehnoloogiaõpetuse konkursi tulemused: 1. Priidu Saart (8. kl, Kuressaare gümnaasium, õp Mart Aardam); 2. Mikk Kärner (8. kl, Tornimäe PK, õp Väino Johanson); 3. Johannes Müür (9. kl, Orissaare gümnaasium, õp Meelis Mereäär).

Käsitöö- ja kodunduskonkursi tulemused:
käsitöö – 1. Maria Aarnis (8. kl, Saaremaa ühisgümnaasium, õp Virve Lõbus); 2. Hedi Kereme (8. kl, KG, õp Raili Kaubi); 3. Kristin Kurvits (9. kl, Kihelkonna kool, õp Aino Koor); kodundus – 1. Birgit Tõll (9. kl, SÜG, õp Virve Lõbus); 2. Grete Miller (9. kl, OG, õp Janne Hints); 3. Pia-Lotta Toom (8. kl, SÜG, õp Virve Lõbus).

Meelis Kaubi,
olümpiaadide koordinaator

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 29 korda, sh täna 1)