Öömüügilt osteti elektroonikat ja kevadkaupu (5)

Kuressaare Maxima reedene Öine Ostupalavik meelitas poodlema üle 3000 kliendi.

“Seekordne ostuöö osutus sama menukaks nagu eelmised kolm,” lausus kaupluseketi avalike suhete juht Erkki Erilaid, lisades, et Kuressaares läksid seekord väga hästi kaubaks telerid ja muu koduelektroonika. “Tarbijad valmistuvad agaralt kevadeks, sest palju osteti kummikuid, kevadriideid, aga ka jalgrattaid ja grillimisvahendeid,” märkis Erilaid, kelle sõnul läksid tavapäraselt hästi kaubaks kodukeemia ja mähkmed ning Maxima köögi kulinaar- ja kondiitritooted.

Maxima Eesti OÜ on Kuressaares ostuöid korraldanud kaks korda aastas.
Kauplust külastas reede ööl vastu laupäeva kella üheteistkümnest kuni kella kolmeni ligi 3000 inimest. Täpselt 40% odavamalt sai osta kõiki tööstuskaupu, Maxima köögi kulinaar- ja kondiitritooteid, Santa Maria maitseaineid ja Lays’i kartulikrõpse.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 10 korda, sh täna 1)