NAEL: Sardell peitis torutange

Hakkame kohe vandumisega pihta. Jopa-kolla, ma ütlen. Imestasin siin ükspäev lehte lugedes, et tehakse miskit lärmi selle üle, et õunauss oli magustoidu sees. Nüüd sain ise laksu ära. Tagumine parem tarkusehammas puruks. Rääkimata eestvaatest, kus mul laiutab hammastes tükk vaba ruumi.

Ostan mina eile poest sardelli. Mulle maitsevad need kõige kallimad. Nendes on liha koguni mõni protsent. Aga see selleks, ega ma liha taha, ma tahangi sardelli.

Ostsin siis, silt oli juures veel, et erilised. Spetsiaalse karbi sisse pakitud ja kirjad peal, et üllatus-üllatus. “See sardell aitab teid edaspidises elus edasi jõuda.” Selline kiri oli ka. Mõtlesin siis mina, et liha on jälle juurde pandud, et annab jõudu ja jaksu. Paistis teine suurem välja küll.

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.
Telli Saarte Hääl internetist

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)