Muhus loodi pensionäride ühendus

Üleeile Hellamaa külakeskuses toimunud kohtumisel asutasid Muhu valla eakad pensionäride ühenduse, mille esimeheks sai Senta Room. Valiti ka seitsmeliikmeline juhatus.

“Kui Muhu vallas on praegu 1904 inimest ning nendest veidi alla 500 on pensionärid, siis oleks mõistlik, et nad võiksid igal elualal kaasa rääkida,” põhjendas Muhu valla sotsiaaltöötaja Triin Valk ühenduse loomist, lisades, et see on ka üks võimalus eakatele oma elukvaliteeti tõsta.

Triin Valk lisas, et samas on ka temal lihtsam asju korraldada, kui ta teab, milline on pensionäride nägemus. “Minu arust on parim, kui nad saavad ise kaasa rääkida,” märkis ta.

Külakeskusse kogunes rahvast üllatavalt palju. Äsja valitud juhatus saab uuesti kokku aprilli alguses, siis pannakse kokku tegevuskava ja arutatakse põhikirja. Juhatusse valisid kokkutulnud liikmeid nii, et igast külast oleks kedagi, sest nii liigub info kiiremini.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)