Ametikooli animatööri õppekava tutvustatakse seminaril

Järgmisel neljapäeval korraldatakse Kuressaare ametikoolis seminar, kus tutvustatakse sügisel avatava uue eriala rekreatsioonikorraldus (animatööriõpe) õppekava.

“Oleme oma animatööriõppe maaletoomise projektiga jõudnud lõpusirgele ja soovime koos arutleda saavutatud tulemuste üle,” sõnas ametikooli arendusjuht Sirje Ellermaa. “Kutsun seminarile kõiki, kes on huvitatud
uutest arengutest turismivaldkonnas.“

Animatööri õppekava töötatakse välja kaheaastase projektiga “Transfer of Animateur Curriculum to Estonian VET system” (“Animatööriõppe ülekandmine Eesti kutseharidusõppe süsteemi”). Projekti rahastab Euroopa Liidu kutseharidusprogramm Leonardo da Vinci ja selle välispartnerid on Suurbritannias asuv Leedsi linnakolledž ja Bledi kolledž Sloveeniast.

Neljapäeval toimuva seminari kavas on ka mõlema kolledži vastava õppekava tutvustus. Animatöör on turismivaldkonnas tegutsev töötaja, kellel on teadmised ja oskused, et töötada spaades, muuseumides, hotellides, üritustel, vabaajakeskustes, puhkelaagrites, kruiisilaevadel jne. Animatöör tegutseb meelelahutajana, ürituste läbiviija ja/või korraldajana.

Seminaril esinevad ka jaanuaris alanud animatööri kultuuriõppe testkursusel osalejad, kes näitavad, mida nad on õppinud. Samuti tutvustatakse maakonna turismiettevõtjate hulgas läbi viidud küsitluse tulemusi.

Seminar algab kell 16 ruumis K4, registreeruda saab kuni 21. märtsini e-posti aadressil info@ametikool.ee või telefonil 45 24 600. Ajakava leiab projekti veebilehelt www.ametikool.ee/toa .

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)