Superstaariks pürgiv Teele Viira raske valiku ees (20)

Superstaariks pürgiv Teele Viira raske valiku ees

Foto: Egon Ligi

Saarlanna Teele Viira pääses küll saate ”Eesti otsib superstaari” järgmisse vooru, kuid hetkel on just staarisaate tõttu lahtine, kas neiul on võimalik sõita Getter Jaani taustalauljana Eestit Eurovisioonile esindama.

”Olen ise teadmatuses,” ütles Teele Viira Saarte Häälele, selgitades, et tahab väga, et tal läheks superstaari saates hästi. Samas kui neiu seal edasi pääseb, ei ole tal võimalik sõita Eurovisioonile. Saarte Hääle andmetel otsitakse Teelele juba igaks juhuks asendajat.

Saaremaalt pärit laulja Teele Viira on tänavuse Eesti Laulu võiduloo ”Rockefeller Street” taustalaulja ning pidi koos meeskonnaga sõitma Saksamaale Düsseldorfis toimuvale Eurovisioonile.

Lisaks Eurovisiooni konkursile osales Teele Viira sel aastal ka superstaari saates, kus žürii võimaldas talle Tallinna eelvoorust edasipääsu teatrivooru, kus ta samuti edukalt esines ja järgmisesse saatesse pääses. Kuidas Teele Viiral läheb, selgub 27. märtsil.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 217 korda, sh täna 1)