Saarlaste-muhulaste jääteed suletud

Saaremaa Teed AS-i teemeister Vilmar Laak ütles, et mandri ja Kuivastu vaheline jäätee on kolm päeva kinni. “Neljapäeval vaatame, mis ta siis teeb, kas külmub ja võimaldab veel ekspluateerida,“ lausus Laak.

Hiiumaad ja Saaremaad ühendav 15 kilomeetri pikkune Tärkma–Jöiste jäätee suleti reede hommikul. Lääne regionaalse maanteeameti Kärdla esinduse juhtivspetsialist Hannes Vaidla ütles, et kui suurvesi jää pealt ära läheb, siis on nad valmis tee uuesti avama.

“Eelolev nädal on prognoosi poolest suht mõistlik, aga ei julge midagi lubada ja ei lükka ka ümber. Puudub viimane info Saaremaa Teede käest. Momendil veel avada ei saa, ootame natuke paranemist,” märkis ta, lisades, et kui võimalus on, siis tehakse trass kohe lahti.

Maanteeameti infokeskuse teatel oli eile avatud neli jääteed: Haapsalu–Noarootsi, Rohuküla–Vormsi, Rohuküla–Hiiumaa ning Kihnu ja mandri vaheline jäätee. Trassi otstes võib olla sulavett, mistõttu maanteeamet palub liiklejail sõita seal aeglaselt ja mitte seisma jääda!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)