Pihtlas ilmus kaks uut ajalehte

Eilse emakeelepäeva puhul ilmus Pihtla koolis kaks uue ajalehe värsket numbrit. Üks neist kandis nime Pühade Õdede Päevaleht ja teine Püha Müristus.

Pühade Õdede Päevalehe panid kokku õpetajad ja Püha Müristuse koolilapsed. Nimed mõtlesid kooli direktori Elna Õunpuu sõnul välja tegijad ise ning need tuletati kooli asukohast – Püha külast.

Mõlemad väljaanded kajastasid kohaliku elu päevateemasid. Pühade Õdede Päevaleht murdis näiteks pead selle üle, miks lasteaialapsed on toidu suhtes nii valivad ning tõi ka ära statistilised keskmised andmed kooli personali kohta.

Nii said lugejad teada, et kooli 14 töötajal on kokku 37 last, neist 21 poissi ja 16 tüdrukut. Kõige noorem laps on 3-aastane ja kõige vanem 39-aastane. Lisaks lastele on Pihtla kooli töötajatel ka 16 lapselast – kõige noorem neist 2-kuune, kõige vanem aga 15-aastane.

Püha Müristus kirjutas aga uhkusega sellest, kuidas kooli esindus nädal tagasi Kaali koolis mitme kooli ühisel peol playback’il väga tubli kolmanda koha sai. Samuti olid lehes küsitlus, ristsõna ja horoskoop.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 20 korda, sh täna 1)