Ott Aardam kohtus kodukandirahvaga (3)

Ott Aardam kohtus kodukandirahvaga

Foto: Elina Kalm

Reede õhtul kohtus näitlejast omakandimees Ott “Jaanus Peterson” Aardam koos kolleegist kaasa Laura Petersoniga Orissaare raamatukogus kohaliku rahvaga. Ehkki ürituse toimumisaeg tõsteti viimasel hetkel varasemale päevale, levis info inimesteni ja tõi lugemissaali huvilisi täis.

Ott ja Laura, kelle mõlema koduteater on praegu Theatrum Tallinnas, rääkisid oma lavatee algusest, mõjutajatest, näitlemistöödest-tegemistest ja huvidest, kuulsusesära kentsakatest juhtumistest ning vastasid paljudele küsimustele. Otil, kes end küll rohkem näitlejaks kui lavastajaks peab, jõudis eelmisel kuul Viljandi Ugalas esietenduseni juba kolmas teatritükk “Mee hind”, mida loodab tulevikus ka Saaremaale näha tuua.

Pildil tänavad Orissaare raamatukogu juhataja Eha Trumm ja raamatukoguhoidja Sirje Tarvis Laurat ja Otti tulemast. Eile osales Ott ka OG emakeelepäeva aktusel kultuurimajas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 55 korda, sh täna 1)