Kinoseansside osas pole kokkulepet (6)

Veebruaris tegi Kuressaares filmide näitamisega tegelev ööklubi Diva linnavalitsusele taotluse kinoseansside hulga vähendamiseks, et filmihuvilisi saaks seanssidele ühekorraga rohkem kokku.

Kuressaare linna kultuurinõunik Heli Jalakas ütles Saarte Häälele, et kuna reaalkoormatise seadmise leping on sõlmitud Kuressaare linna huvidest lähtudes, siis tegi linn oma vastuskirjas Divale hoopis ettepaneku kinoseansside arvu vähendamise arvelt pikendada OÜ-ga Kuressaare Ööklubi kinoteenuse osutamise lepingut 6,5 kuu võrra.

“Linna ettepanekule vastas OÜ Kuressaare Ööklubi eitavalt,” nentis Jalakas, lisades, et suulisi läbirääkimisi jätkatakse märtsi lõpus. “Plaanis on kohtuda omanikuga ja arutada siiski võimalikke ühiseid tulevikuplaane,” sõnas Jalakas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)