Eero Lapp valiti Kuressaare uueks linnasekretäriks

Kuressaare linnasekretäri ametisse astub homsest jurist Eero Lapp. Linnavalitsuse teatel eelistati Lappi viie kandidaadi seast tänu tema töökogemusele juristina ja varasemalt ka linnasekretärina.

Eero Lapp (55) on lõpetanud Eesti põllumajanduse akadeemia 1980. aastal agronoomina ja Tartu ülikooli 1986. aastal juristina. Kuressaare linnavalitsuses töötas Eero Lapp aastatel 1997–2004 juristi, õigusnõuniku ja linnasekretärina. Seejärel tegeles Lapp õigusabiteenuste osutamisega omanimelises õigusbüroos.

“Komisjoni otsuse tegemisel sai kaalukeeleks Eero Lapi varasem töö avalikus teenistuses linnasekretärina ja kindel tahe see töö oma õlule võtta,” sõnas linnapea Urve Tiidus. Senine linnasekretär Mati Leis lahkus ametist omal soovil isiklikel põhjustel. Linnasekretäri kohuseid on seni täitnud õigusnõunik Vilma Kippak.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 81 korda, sh täna 1)