Uputab (9)

Uputab

TÕELINE VETEVÄLI: Eile uputas Kihelkonna mnt Säästumarketi parklas.
Foto: Egon Ligi

Kuigi eilehommikune suur sula ujutas tänavad üle ja mõnda kohta kuiva jalaga saada ei õnnestunudki, siis lõunaks oli olukord juba parem.

“Raiume kaeve lahti ja vesi voolab ikka ära,” ütles Saarte Häälele Kuressaare Linnamajanduse juht Urmas Raik, lisades, et tänavatel, kus on restid, voolab vesi rutem ära. Tema sõnul tekitasid säärase vesise olukorra öösel sadanud lörts ja plusskraadid, mis sulatavad lund kiiresti.

Kõiki kohti Kuressaares ei pea siiski Linnamajandus korda tegema ning Raik tuletab inimestele meelde, et nood oma krundi üle vaataksid ja kontrolliksid, kas truubiotsad ja äravoolukohad on jääst vabad. Neist paigust, kus restkaeve ei ole, läheb vesi minema natuke aeglasemalt.

Üleujutuse ohtu praegu Raiga väitel ei ole. ”Linnamajanduse mehed töötavad ja veevärk teeb omalt poolt kõik, et vesi vastu võtta, ja kaevukaardid on olemas, nii et hoiame olukorda kontrolli all,” kinnitas Urmas Raik, lisades, et kui mõni kinnistuomanik tahab infot saada, siis võib pöörduda Kuressaare linnavalitsuse poole.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 31 korda, sh täna 1)