Selgusid parimad peastarvutajad

2. märtsil toimus Kuressaare gümnaasiumis Saare maakonna 5.–6. ja 7. klasside matemaatikavõistlus “Nuputa”, millest võtsid osa 12 kooli kolme- ja neljaliikmelised võistkonnad.

Parimad peastarvutajad olid Artti Raasuke (5. kl, SÜG), Kenro Endel Üts (6. kl, OG), Aleks Teller (6. kl, Lümanda PK), Silver Sepp (6. kl, Valjala PK), kes kõik said maksimumpunktid. 7. klasside parim peastarvutaja oli Henryk Peebo Kuressaare vanalinna koolist.

Võistkondlikud tulemused:
5.–6. klass: I Valjala PK võistkond (Silver Sepp, Karl-Sander Mäeots, Oskar Tamm, Jane Treima; õpetaja Anneli Nõmm); II SÜG-i II võistkond (Mari Kolk, Roland Kasthein, Miikael Tuus, Artti Raasuke; õp Linda Kuuseok); III–IV SÜG-i I võistkond (Taavi Kuuseok, Karl Viik, Johannes Treiel, Sten Vaher; õp Linda Kuuseok); III–IV Lümanda PK võistkond (Aleks Teller, Robert Suurna, Tenno Karkmäe, Marie-Elis Kuivjõgi; õp Tiina Niit).

7. klass: I SÜG-i võistkond (Laura Kaldjärv, Johannes Rooso, Lauri Leemet; õp Linda Kuuseok); II OG-i I võistkond (Renno Tamtik, Liisa Paiste, Annely Kasela; õp Marika Lass); III Kuressaare vanalinna kooli I võistkond (Kaarel Ernits, Ott Pukk, Enri Nurmik; õp Külli Põldma).

Meelis Kaubi
Saare maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakond

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 35 korda, sh täna 1)