Muhu mehed üllatasid oma saare naisi

Muhu mehed üllatasid oma saare naisi

MENUKAS ÜRITUS: Naistepäevaüritusele tuli kohale üle 50 inimese. Tuntud laulja Ivo Linna keetis neile sibulasuppi.
Foto: Tiina Jõgi

Naistepäeva õhtupoolikul toimetas naistenädala raames koos kohaliku meesansambliga Hellamaa külakeskuse köögis Ivo Linna, kes keetis naistele sibulasuppi. Muhu meesansambel valmistas aga magustoidu kohupiimast, vahukoorest, Domino küpsistest ja marjadest.

“Sibulasupp maitses naistele väga. Isegi need, kes muidu sibulat ei söö, proovisid ära ja kiitsid väga, nii et tuli väga hästi välja. Meesansambel tegi ka muidugi väga mõnusa magustoidu, millele nad nime küll ei osanud panna, aga väga hea oli, ning kogu šõu oli ka tore,” kiitis Muhu valla kultuurijuht Tiina Jõgi. Ta lisas, et neil olid ka laulvad kelnerid, kes toite naistele ette kandes vahepeal laulsid.

Tiina Jõgi sõnul läks üritus kenasti korda. “Mehed tegid kõik. Natuke pidi neil silma peal hoidma tehnika suhtes, aga nad said väga hästi hakkama,” rääkis Tiina Jõgi, kelle sõnul oli huvilisi hästi palju. Kohale tuli üle 50 inimese. Tahtjaid oli rohkemgi, kui külakeskuse saali mahtus.

“Naised eile juba ütlesid, et hakkavad järgmist aastat ootama, et ehk mõni kuulsus tuleb jälle süüa tegema,” märkis Tiina Jõgi naerdes. Lisaks kokandusõhtule käisid naised naistenädala raames Leisi ujulas treener Marge Rulli käe all vesiaeroobikat tegemas ja täna harjutavad nad Muhu spordihallis latiinorütmide saatel zumbat (emotsionaalne fitness-programm – toim).

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 51 korda, sh täna 1)