Lugeja kiri: Lümandas lõppes mõõduvõtt teadmistes

Lümandas pandi punkt järjekordsele mälumängu hooajale. Oma teadmisi pani novembrikuust kuni märtsini proovile kuus võistkonda. Alates 2001. aastast on toimunud kokku 10 turniiri: ikka 20 küsimust ja kokku viis vooru.

 Seekord koostas küsimused kolmeliikmeline meeskond: Priit Penu, Margus Kõrgessaar ja Harald Tõru. Ulvi Põld koordineeris vastajate ja küsijate kokkusaamisi ning lahendas muid korralduslikke probleeme.

Võib tõdeda, et oli väga tasavägine ja pingeline mälumaraton. Võitis Salava võistkond, kus lõid kaasa Elle Mäe, Aivo Raud, Mati Mäe ja Urve Vakker. Tänu paremale kohale viimases voorus võitis teise koha Roy, koosseisus Algis Vilukas, Tõnis Suurna, Kristjan Part ja Indrek Jõgi.

Kolmandaks võistles end Lümanda kooli võistkond Koma, koosseisus Tiina Niit, Pille Jõgi ja Janno Tuulik. Neljanda koha saavutas Leedri ( Jaanika Vakker, Teet Lindam ja Margus Olo). Järgnesid Kulli (Peeter Pae, Harri Heinam, Monika Mälk) ja Kipi (Olev Tarkin, Allan Alev, Eve Jõgi ja Esta Alev).

Urve Vakker

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 42 korda, sh täna 1)