KG I klassid täitusid ühe päevaga

Eile keskpäeval alustati e-avalduste vastuvõtmist Kuressaare munitsipaalkoolide I klassidesse. Kella 16-ks oli avaldusi laekunud 146, kusjuures Kuressaare gümnaasiumi kõik kohad olid juba täidetud.

Esialgse info järgi on vabu kohti I klassis veel Saaremaa ühisgümnaasiumis ja Kuressaare vanalinna koolis, aga Kuressaare gümnaasiumis on kohtade arv täis, teatas linnavalitsuse pressiesindaja Silver Saluri Saarte Häälele. Kokku võetakse esimestesse klassidesse kuni 168 last.

“Need lapsevanemad, kes pole veel avaldust esitanud, võiksid seda peatselt teha. Nii saame nimekirjad kokku panna võimalikult kiiresti, et need, kes on avalduse esitanud, ei peaks väga pikalt teadmatuses ootama,” sõnas haridusnõunik Õilme Salumäe.

2011./2012. õppeaastal avatakse Kuressaare munitsipaalkoolides seitse komplekti I klasse, arvestusliku klassitäitumusega 24 õpilast klassis. KG-s avatakse kolm ning SÜG-s ja Kuressaare vanalinna koolis kaks klassikomplekti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 11 korda, sh täna 1)