Algab vastuvõtt Kuressaare koolide I klassidesse

Täna kell 12 algab eesti.ee portaalis e-avalduste vastuvõtmine Kuressaare munitsipaalkoolide I klassidesse. Avalduse saab lapsevanem esitada iseseisvalt, pöördudes kooli või linnavalitsuse haridus- ja kultuuriosakonda, kus vanema esitatud avaldus sisestatakse e-avaldusena. Avalduse esitamisel saab lapsevanem reastada kooli valikul oma eelistused.

Esimesse klassi astuda soovivate laste nimekirjad avalikustab linnavalitsus koolide kaupa oma veebilehel hiljemalt 18. märtsil. 2011./2012. õppeaastal avatakse Kuressaare munitsipaalkoolides seitse komplekti esimesi klasse, arvestusliku klassitäitumusega 24 õpilast klassis. Kuressaare gümnaasiumis avatakse kolm klassikomplekti, Saaremaa ühisgümnaasiumis ja Kuressaare vanalinna koolis kaks klassikomplekti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)