Praod panid Kuivastu–Virtsu jäätee kinni (3)

Praod panid Kuivastu–Virtsu jäätee kinni

 

Saaremaa Teed AS-i teemeister Vilmar Laak ütles Saarte Häälele eile pärastlõunal, et mandri ja Muhu vaheline jäätee tuli jäätrassile tekkinud pragude tõttu paraku ajutiselt sulgeda. “Hommikul olid suured lahtised praod ja tuligi sulgeda. Praegu märgime uut trassi maha ja püüame õhtuks valmis saada,” selgitas Laak.

Ilmaolud on samas aga sellised, et juba täna hommikul võib teemehi oodata sama pilt, mis eile, ka uuel trassil. Seega saab trassi kohta kõige operatiivsemat infot maanteeameti kodulehelt www.mnt.ee .

Mandri ja Hiiumaa vaheline 25,5 km pikkune jäätee pealesõitudega mandrilt Rohuküla sadamast ja Hiiumaalt Sarvelt oli eilse seisuga endiselt avatud. Niisamuti ka Hiiumaa ja Saaremaa vaheline 18 km pikkune jäätee pealesõitudega Hiiumaalt Tärkmalt ja Saaremaalt Triigi sadamast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 40 korda, sh täna 1)