FC Kuressaare alustas viigiga

Laupäeval meistriliiga hooaega alustanud FC Kuressaare jalgpallimeeskond viigistas esimeses kohtumises 1 : 1 Sillamäe Kaleviga.

FC Kuressaare kodulehe vahendusel oleks esimesel poolajal tekitatud väravavõimaluste põhjal pidanud kindlasti juhtima minema FC Kuressaare. “Kuigi idavirulased alustasid mängu teravamalt, siis esimese poolaja ohtlikumad võimalused tekitasid just trükisoojade Joma vormidega Saaremaa jalgpallurid.

Ebakindla tegutsemisega silma paistnud Sillamäe Kalevi uue väravavahi eksimus sai veerandtunni möödudes ka edukalt ära kasutatud, kui Michael Kaltenhauser 30 meetri peale väravast välja jooksis ning palli puhtaks löömisel ebaõnnestus. Kuressaare kaptenil Martti Pukil ei jäänud muud üle kui pall 40 meetrilt kauni kaarega tühja Sillamäe väravasse saata,” vahendatakse kodulehel mängu käiku.

Pärast Puki väravat jõuti veel mitmel korral pea väravavõimaluseni, kuid viimane löök jäi alati sooritamata. Sillamäe seevastu avaldas vastusurvet ja Maksim Paponov suutis ka viigistada. Teisel poolajal oli domineerivam pool Sillamäe, kuid siiski suutsid saarlased viigiseisu hoida lõpuni.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)