Saare maakonna elanikkond kasvas 24 inimese võrra (1)

Vaatamata negatiivsele iibele kasvas Saare maakonna elanikkond veebruaris 24 inimese võrra.

Saare maavalitsuse värske statistika andmeil said kõige enam elanikke läinud kuu jooksul juurde Kaarma vald 17 inimest ja Mustjala vald 8 inimest. Rahvast lisandus ka Laimjala valda (5), Pihtlasse (3) ning Torgu valda (3).

Ühe inimese võrra kasvas rahvaarv ka Lümandas, Ruhnus ja Pöide vallas. Suuri äraminekuid läinud kuul ei olnud. Kuressaare elanikest lahkus neli inimest, Kihelkonna, Leisi, Muhu, Orissaare ja Valjala vallast kaks inimest. Salmelt aga vaid üks ning Kärla vallast ei läinud keegi minema.

Märtsi alguse seisuga omab rahvastikuregistri andmetel elukohta Saare maakonnas 35 731 inimest. Täpselt aasta tagasi oli sama näitaja 35 826.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 22 korda, sh täna 1)