Tanel Toom: tähtsaim on kirg! (1)

Tanel Toom: tähtsaim on kirg!

 

Siinse aja järgi täna öösel istub üks Muhu juurtega mees kaugel Ameerikas, seal, kus Vaikse ookeani äärses Inglite linnas on suvi, ühes saalis. Sinna saali tuli minna välklampide sähvatuste ja fotoaparaatide klõpsude saatel mööda punast vaipa. Selles saalis on peale tema veel palju inimesi.

Kuulsaid ja hetkel ehk ka veel vähem kuulsaid. Nagu seesama mees. Selles ruumis jagatakse maailma kõige kuulsamaid kujusid. Iseenesest küllaltki väikseid. Vaid 34 cm kõrgeid ja 3,85 kilo kaaluvaid.

Aga selle saalis istuva noore mehe taskus on üks paber, kuhu peale on kirjutatud kõne, mis peab kestma täpselt 45 sekundit. Me ei tea, kas saamegi teada, mida ta sinna paberile on kirjutanud, sest kui Tanel Toom (28) täna öösel lühifilmide arvestuses Oscarit ei saa, siis ta viskab selle paberi koos sinna kirjutatud kõnega lihtsalt minema.

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.
Telli Saarte Hääl internetist

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 46 korda, sh täna 1)