Saarlased sõidavad jääpurjetamise EM-l Nasval (fotod) (1)

Saarlased sõidavad jääpurjetamise EM-l Nasval (fotod)

AVATUD: Läbi aegade esimesed tiitlivõistlused Saare maakonna spordiajaloos avati eile Nasval. Homme alustavad sõite teiste hulgas ka SMS sõitjad Rene Riim ja Kevin Grass.

Nasva külje all avati täna DN klassi jääpurjetamise Euroopa meistrivõistlused, mis kestavad järgmise reedeni.

Rahvusvahelise DN klassi jääpurjetamise assotsiatsiooni Euroopa kommodoor Jörg Bohn ütles Saarte Häälele, et kohal on 150 osalejat 17 riigist. Viimasel hetkel said loa võistlusest osa võtta ka saarlased, homme algavatel sõitudel lähevad jääle ka Saaremaa Merispordi Seltsi noorpurjetajad Rene Riim ja Kevin Grass.
Kokku on plaanis pidada 20 sõitu. Viimane sõit peaks toimuma reedel. Võimaluse korral peetakse koheselt maha ka Euroopa karikavõistlused. Sõidud toimuvad Nasva sadamas ca 5 kilomeetri kaugusel lõunas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 29 korda, sh täna 1)