Poolsada hirve maiustas talumeeste siloga (16)

Poolsada hirve maiustas talumeeste siloga

Foto: Peeter Kukk / TV3

TV3 Saaremaa korrespondendil Peeter Kukel õnnestus mõne päeva eest ühel krõbekülmal varahommikul Koimlas filmida ja pildistada korraga kümneid hirvi, kes maiustasid talumeeste silorullide kallal. Kukk ütles Saarte Häälele, et kokku võis hirvi olla umbes poolsada.

Lähipäevil TV3 uudistesse jõudvas intervjuus räägib Salme talunik Raimond Ellik, et nii eelmisel kui ka sellel talvel on metsloomad ülisuurt kahju teinud. “Nad on näljased ja kuna neid ei toideta, on nad meil (Salme Põllumajanduse OÜ – toim) konkreetselt üle 300 silorulli kas ära söönud või ära lõhkunud,” rääkis Ellik. See tendents on üle Saaremaa, lisas Ellik ja pakkus välja, et nii RMK kui ka jahimehed peaksid metsloomi rohkem toitma.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 38 korda, sh täna 1)