Kuressaare osaleb Leedu turismimessil Vivattour 2011

Kuressaare turismiinfokeskus (TIK) osaleb rahvusvahelisel turismi, spordi- ja vabaajamessil Vivattour 2011, mis toimub 25.-27. veebruarini Vilniuses. Taaskord jagatakse Eesti-Läti piiriülese koostööprogrammi projekti “Üks puhkus-kaks riiki” raames ühist, 12 ruutmeetri suurust messipinda koos Ventspilsi ja Talsi esindajatega.

Messiks valmisid spetsiaalsed leedukeelsed turismitrükised, mis tutvustavad puhkuse veetmise võimalusi Kuressaares ja Saaremaal. Messiboks paikneb Saaremaa ja Hiiumaa turismiettevõtjate kõrval, seega suurendatakse koostöös sünergiat ja loodetakse paremat lõpptulemust.

Turismiettevõtjate ühist osalemist messil kureerib Saaremaa Reisibüroo juhataja Marvi Ehte, kelle sõnul on ettevõtjate huvi Leedu turismimessil osalemise vastu tavatult väike. Saaremaalt on messil esindatud viis ettevõtet: Grand Rose Spa Hotell, Saaremaa Hotell, Saaremaa Reisibüroo, Arensburgi Reisid ja Mere Reisibüroo. Rahvusvaheline turismimess Vivattour toimub 17. korda, eelmisel aastal külastas messi 15 000 inimest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)