Kangro hakkab Anglas õpetust jagama (9)

Kangro hakkab Anglas õpetust jagama

Foto: Tõnis Kipper

Tallinnas toimunud rahvusvahelisel turismimessil Tourest 2011 näidati end ja vaadati teisi, otsiti koostööpartnereid ja sõlmiti kokkuleppeid. MTÜ Angla Tuulikumägi juhatuse esimees Alver Sagur sai jutule skulptor Tauno Kangroga (fotol paremal), kes andis lubaduse tulla eeloleval suvel valmivasse pärandkultuuri keskusesse huvilistele õpetussõnu jagama.

 “Ma loodan küll, et sellest midagi sünnib,” kinnitas Sagur. “Mess ongi see koht, kus inimesed kokkuleppeid sõlmivad, ma loodan küll, et meil tekib koostöö Angla tuulikumäel, ehk juba sel suvel, kui me pärandkultuurikeskuse avame. Kõik sellised huvitavad väljakutsed on meil teretulnud.”

“Minu eriala on skulptuur, millest ma iial ei väsi,” kinnitas Kangro. “Loovusteraapia on see, mis aitab tuua inimeses esile anded, mida ta ei arvanudki endal olevat. Seda ma saaksin seal edasi anda oma materjalide ja modellidega.” Alver Sagur märkis, et pärandkultuuri keskuse maja on suur ja sinna mahub palju tegijaid, ennekõike kodusaarelt, kuid ka külalised on alati teretulnud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 28 korda, sh täna 1)