63 km pakasesel suusarajal (7)

63 km pakasesel suusarajal

Foto: Jarek Jõepera

“Ainus mütsita inimene” – sellise pealkirja pani oma fotole Eesti üks tuntumaid fotograafe Jarek Jõepera, kui püüdis laupäeval sõidetud Tartu maratoni 63-kilomeetrisel rajal kaamerasilma Saaremaa ühisgümnaasiumi direktori ja Kuressaare linnavoliniku Viljar Aro.

“Palja peaga jah, sest mul ju müts ööpäevaringne,” ütles Aro, kelle jaoks oli tänavune, 40. Tartu maraton üheteistkümnes. Ühena 4610-st raja läbinud inimesest märkis Aro, et tema on selline sõitja, kes tulemust nii väga taga ei aja. “Minu eesmärk ongi protsessis osaleda ja sõit lõpuni teha.

Päike ja loodus olid nautimisväärt ja raja ääres palju heatahtlikke toetajaid,” ütles mees, kes veetis maratonirajal 6 tundi, 47 minutit ja 51 sekundit. Ilmaennustajate lubatud pakaseline ilm oli siiski veidi leebem ja temperatuur rajal langes vaid ca 15 miinuskraadini.

Loe ka uudist: “Maratonisõitjad külma ei kurtnud”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 58 korda, sh täna 1)