Tanklas seisnud veokist varastati kütust (7)

Tanklas seisnud veokist varastati kütust

Foto: Egon Ligi

Ööl vastu kolmapäeva käidi Kuressaare ringtee ääres asuvas Roonimäe tanklas seisnud veoautost kütust varastamas.

“Kütusevargad käisid jah,” kinnitati Saarte Häälele Roonimäe tanklast, kuid kuna asjaga tegeleb politsei, siis tankla töötaja juhtunut rohkem kommenteerida ei soovinud. Kurjategijate saagiks langes ligi 200 liitrit kütust, seega tekitati veoki omanikule vargusega kahju kehtiva hinnakirja järgi umbes 258 eurot. Väidetavalt olid vargad tulnud Bauhofi poolt, jättes maha nii jala- kui ka mahaloksunud kütuse jälgi.

“Politseile on teada antud ühest juhtumist, kus ööl vastu 16. veebruari on Kaarma vallas Sikassaare külas Roonimäe tanklast varastatud veoautost diislikütust umbes 200 liitrit,” ütles politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Hedy Tammeleht. Ta lisas, et kuna varguse asjus on alustatud kriminaalmenetlust, pole uurimise huvides kahjuks võimalik rohkem kommenteerida. “Rohkem kütusevargustest teatatud ei ole,” kinnitas ta vaid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 38 korda, sh täna 1)