Rikkis buss jättis inimesed Hakjalas asjatult ootama (7)

Üleeile varahommikul jäi mitmel Hakjala inimesel plaanitud bussireis ära, kuna tehnilise rikke tõttu ei saanud buss Hakjalga sisse keerata. ”Infosse helistanud inimestele öeldi, et buss sai ainult otse sõita, et on mingi rike,” rääkis üks asjatult oodanu Saarte Häälele.

Saarte Hääle andmetel pidi Kuressaarest väljunud ning läbi Kaarma ja Kaisvere sõitnud buss läbi sõitma ka Hakjalast, kuid rikke tõttu tuli bussil otse linna tagasi sõita, ning seega võisid peatuses ootavad inimesed näha vaid, kuidas buss otse Kuressaare poole sõidab.

Harjumaa Liinide dispetšer kinnitas, et bussil oli tõepoolest selle krõbeda pakasega tehniline rike ja rooli ei olnud enam võimalik keerata. Rohkem busse tema sõnul liinilt ära ei jäänud ning ettevõte teab lähenevateks külmadeks veel hoolsamalt valmis olla. ”See on see tehnika,” märkis dispetšer, kellel oli väga kahju, et inimesed varahommikul nii krõbeda pakasega tee ääres asjatult ootama olid sunnitud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)