Kuressaare osaleb turismimessil Tourest 2011

Kuressaare turismiinfokeskus (TIK) osaleb rahvusvahelisel turismimessil Tourest 2011, mis toimub 18.-20. veebruarini Tallinnas.

Taaskord jagatakse Eesti-Läti piiriülese koostööprogrammi projekti „Üks puhkus-kaks riiki“ raames ühist, sedapuhku 12 ruutmeetri suurust messipinda koos Ventspilsi ja Talsi esindajatega.

Messiks valmisid spetsiaalsed eestikeelsed turismitrükised, mis tutvustavad puhkuse veetmise võimalusi Kuressaares ja Saaremaal. Turismiettevõtjate ühist osalemist messil kureerib tänavu Saarte Turismiarenduskeskuse juhataja Merit-Rin Arro. Saaremaalt on messil esindatud kaheksa eksponenti: Saarte Turismiarenduskeskus, Saaremaa Muuseum, Saarepuhkus, SÜG Hostel, Linnahotell, Hotell Mardi, Angla Tuulikumägi ja Väe turismitalu.

„Messil on lisaks headele ja väga headele eksponentide pakkumistele ka tihe programm. Tegemist ja vaatamist on kõigil kolmel päeval,“ kinnitas turismi peaspetsialist, TIKi juhataja Karmen Paju. Rahvusvaheline turismimess Tourest toimub 20. korda, messi programmiga saab tutvuda veebilehel www.tourest.eu.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 14 korda, sh täna 1)