Saaremaa Fond jagas stippe

Sihtasutuse Saaremaa Fond 2011. a õppiva pere aastastipendiumi pälvivad Kai Albert, Kätlin Poopuu ning Kadi ja Aare Trave. Koostöös Tallinna Sadamaga välja antava Peeter Palu nimelise stipendiumi ja Tallinna Sadama nimelise stipendiumi saavad Marija Kirjušetškina ja Joonas Uustulnd.

Kai Albert õpib Kuressaare ametikooli sotsiaalhoolduse eriala II kursusel ja Kätlin Poopuu õpib TÜ Pärnu kolledžis kolmandat aastat sotsiaaltööd. Aare Trave on Mainori kõrgkooli 2. kursuse infotehnoloogia tudeng ja Kadi Trave õpib Kuressaare ametikooli I kursusel teabegraafikat.

Marija Kirjušetškina on Eesti mereakadeemia merendusteaduskonna sadamamajandamise eriala 3. aasta üliõpilane ja Joonas Uustulnd mereakadeemia merendusteaduskonna hüdrograafiaeriala 3. aasta üliõpilane.

Õppiva pere stipendium on 640 eurot, Peeter Palu ja Tallinna Sadama nimelise stipendiumi suurus on 1600 eurot. Saaremaa Fondi asutasid 2001. aastal heategevuslikul eesmärgil Peeter Palu, Jüri Saar ja Vjatšeslav Leedo.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 94 korda, sh täna 1)