Annika Väälma laulis end taas karaokekuningannaks (12)

Annika Väälma laulis end taas karaokekuningannaks

RÕÕM KARAOKEST: Kolmekordne kuninganna Annika
Väälma ja kaks aastat tagasi kuningaks saanud nüüdne žürii liige Iivo Miil saavad oma harrastusest vaid rõõmu tunda.
Foto: SH arhiiv

Tallinnas Siili pubis toimunud karaokevõistluse Fin Baltic Eesti finaalis saavutas naiste arvestuses võidu saarlanna Annika Väälma. Kogemustega lauljanna krooniti Eesti karaokekuningannaks juba kolmandat korda.

Ka 2008. ja 2009. aastal tunnistati Annika Väälma Fin Baltic Eesti finaalis parimaks. Tänavuse võistluse žüriis osalenud 2009. aasta Eesti karaokekuningas Iivo Miil Kuressaarest hindas Annika Väälma esinemist kõrgelt. “Annika oli valinud enda jaoks õiged laulud. Nii “Halo” kui ka teine lugu “Hurt” võitsid žürii ja publiku poolehoiu. Mõlemad laulud esitas ta väga perfektselt,” märkis Miil.

Kuigi vanarahvatarkus ütleb, et kolm on kohtu seadus, ei seadnud Annika Väälma Tallinna sõites kolmanda tiitli võitmist endale eesmärgiks. “Olin veendunud selles, et ma üldse ei osale, kuna olen nii palju aastaid sellel karussellil tiirelnud. Ema aga ütles, et sa veel kahetsed, kui sellel aastal ei lähe, mingi osa elust jääb siis puudu. Võtsin ema soovitust kuulda ja läksin. Nüüd on kõigest sellest muidugi hea meel,” rõõmustas Annika Väälma.

2. aprillil terendab Annika Väälmal ees Fin Baltica rahvusvaheline finaal Tallinnas Viru keskuses. “Kui õnnestub ka seal võita, siis ütlen küll, et mulle aitab. Võit rahvusvahelises konkurentsis on nüüd küll see, mille nimel pingutada,” oli kuninganna avameelne. Tänavune võistlus oli üpris konkurentsitihe. 32 osaleja hulgast valiti nii naiste kui meeste konkurentsis finaali kuus lauljat. “Meestest üllatas noor laulja Tauri Liiv, kellele Fin Baltic oli esimene suurem võistlus. Tema kohta võib küll öelda: tuli, nägi ja võitis.

Kahekordne Eesti karaokekuningas Imre Saareleht platseerus seekord kolmandaks,” kommenteeris võistlust 2009. aasta karaokekuningas. Iivo Miilil endalgi tuli taas lauljana publiku ette astuda. “Minu esitatu võeti soojalt vastu, kuid ütlen ausalt, kui oleksin sel korral võistelnud, siis Tauri vastu poleks saanud,” oli võistlejate hindaja võitjast vaimustuses.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 81 korda, sh täna 1)