Juhtkiri: Palju õnne, haigla!

Haigla Kuressaares on asutus, millega meil kõigil tuleb oma elu jooksul ilmselt kokku puutuda. Nagu tõdeti eile haigla 70. sünnipäeva pidustustel, oleme me kõik nabanööri pidi haiglaga seotud ning raviasutus teeb kõik selleks, et see vahemik maja ühest otsast (sünnitusosakond) teise otsa (surnukamber) oleks võimalikult pikk ja kvaliteetne.

Soovime ka meie omalt poolt jõudu ja jaksu ning loomulikult ka tervist kogu haigla kollektiivile. On ju Aia tänava majas tehtav töö selline, mida märgatakse tavaliselt alles siis, kui endal või lähedasel häda käes. Ja et eile sai õnnistuse ka haigla lipp, siis loodame väga, et see sinivalgekollane trikoloor lehvib uhkelt veel kaua, ikka meie kõigi rõõmuks.

Palju õnne ja palju aastaid, Kuressaare haigla!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 19 korda, sh täna 1)