Saarte mängude jalgpallikoondise koosseis kinnitatud

Pärast mitmeid kuid kestnud vastuolusid kahe Saaremaa jalgpalliklubi vahel kinnitas Saaremaa Saarte mängude assotsiatsiooni juhatus eile meeste jalgpallikoondise koosseisu.

Juunis ja juulis Wighti saarel toimuvatele mängudele sõitev koondis koosneb enamjaolt FC Kuressaare ja selle tütarklubide mängijatest. Meeskonna peatreener on Sergei Zamogilnõi. Selline otsus tehti vaatamata sellele, et jalgpalliklubi Saaremaa JK aaMeraaS esindajad soovisid meeskonnakohad klubide vahel võrdselt jagada. Seega oleks FC Kuressaare süsteemi läinud ¾ kohtadest ja aaMeraaS-ile oleks jäänud neljandik.

Kinnitatud kooseisus on koos varumeestega 31 mängijat ja aaMeraaS-i ridadest lisandus sinna juba varem varunimekirjas olnud Mikk Hüüdmale veel Janek Meet. “Lõplik koosseis selgub vahetult enne mänge, sest kõik sõltub meeste vormist, mängupraktikast, vigastustest. Lõpliku koosseisu otsustab jalgpall oma ala siseselt,” ütles SSMA juhatuse esimees Madis Kallas, avaldades ka lootust, et edaspidi pole juhatusel sekkuda vaja.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 13 korda, sh täna 1)