Juhtkiri: Tervis – kalleim vara

Eile avatud Valjala tervisekeskus teeb silmad ette nii mõnelegi vallale ning näitab, et kui inimestest hoolitakse, on ikka võimalik küll parandada tingimusi nii abistajatel kui ka abivajajatel. Ja kuhu siis veel panustada, kui mitte oma rahva tervisesse?

Kindlasti napib raha kõikidel omavalitsustel, sest masu tegi ju oma töö ka vallakukrutes. Arvatavasti ei ole siin mingi erand ka Valjala vald. Seda enam tuleb teha tarku valikuid.

Kuid mis saab olla veel nutikam, kui ka raskel ajal panustada sotsiaalsfääri ja ennekõike tervisesse. Siis võib ju kindel olla, et inimesed tahavad oma valda elama jääda, sest neil on olemas kindlustunne – olgu või ses osas, et nad ei pea iga väiksema asja pärast linnateed jalge alla võtma.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)