Muhus arutati koolisöökla avamist kõigile

Muhu vallavalitsuse 18. jaanuari istungil arutati Liival asuva põhikooli söökla avamist kõigile soovijatele. “Me ei looda seda, et nüüd läbikäijad hakkaksid siin söömas käima, sellele me ehk ei pretendeeri.

Aga meil on piisavalt niisuguseid töömehi, kes tahaksid lõuna ajal sooja sööki süüa,” ütles koolijuht Senta Room. Ta lisas, et seda teenust on tegelikult kogu aeg pakutud, et kohalikud tööinimesed süüa saaksid. “Võite arvata, et koolisöök ei ole restoranihinnaga. Me kõrbeme esimese kuuga, kui teeme igaks juhuks sööki, aga tegelikult külastajaid ei jätku.

Kõigepealt on see ikkagi püsiklientuurile orienteeritud,” rääkis ta. Vallavanem Raido Liitmäe ütles vallavalitsuse istungil, et asjaga tuleb edasi tegelda ja koolijuht peab söökla personaliga läbi arutama nii võimalikud toitlustamise kellaajad kui võimaliku menüü.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 12 korda, sh täna 1)