Leisis käiakse nii ujumas kui ka spaamõnusid nautimas (7)

Leisis käiakse nii ujumas kui ka spaamõnusid nautimas

TEEB RÕÕMU: Lisaks vesiaeroobikale ja ujumise algõpetuse kursustele kavatsetakse kevade poole korraldada ka sukeldumiskursused ning tulekul on ka Leisi meistrivõistlused ujumises.
Foto: Raul Vinni

Leisi ujula on külastajate poolt hästi vastu võetud ning autod vuravad Leisi poole nii Muhust, Valjalast kui ka Orissaarest, ütles Saarte Häälele ujula instruktor Kateriin Pani. Instruktori sõnul mahub aga basseini ujujaid veelgi, nii et ka teised vallad võiksid aktiivsemad olla.

“Muidugi käivad meil ka oma inimesed, koolilapsed kehalise kasvatuse tundides, on ju Leisi kooli direktor Tõnu Erin mitmekordne meister ujumises ning tema stiili ja tehnikat imetlevad paljud,” märkis Kateriin Pani. Eelmisel nädalal alustati ujulas ka ujumise algõpetusega.

Lisaks traditsioonilisele ujumisele toimub kaks korda nädalas vesiaeroobika, kus käivad võimlejaid vanuses 23–60. “Siis peavad küll teised ennast ühte ritta ujuma koondama, kui 20 naist korraga võimlemas,” tähendas Pani. Ujulat külastavad nii Leisi spordiselts, Muhu vallavalitsus kui ka Kaitseliit. Kui Orissaarest tullakse Leisi ujulasse suure bussiga, siis teised tulevad ikka autodega.

Viimases Pöide valla lehes kirjutas aga sealne noorsootöö kuraator Aina Sepp, et koolivaheajal olid päevaga Leisi ujulas kõik ülimalt rahule jäänud ning kindlasti kavatsetakse veemõnusid veel nautima minna. Lisaks ujulale on Leisis võimalik kasutada kahte sauna ja mullivanni. Pani sõnul on ka need “spaamõnud” hästi vastu võetud ja osa inimesi tulebki Leisi sauna pärast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 183 korda, sh täna 1)