Tööotsimisega jänni jäänuid aitab karjäärituba (4)

Eesti töötukassa Saaremaa osakonnas on avatud karjääriinfo tuba, mis on loodud programmi “Kvalifitseeritud tööjõu suurendamine 2009–2013” raames.

Karjääriinfo spetsialisti Triinu Putniku sõnul on see mõeldud kõigile, kes vajavad infot tööotsingute, tööturu, õppimisvõimaluste, kandideerimisdokumentide kohta. Lisaks sellele leiab sealt vastuseid ka paljudel teistel teemadel nagu näiteks vabatahtlik töö, noortevahetus, välismaale tööle minek jne.

Karjääriinfo tuba on avatud kõigile soovijatele – töötutele, tööotsijatele, õpilastele, õpetajatele, pensionäridele ning nii töötavatele kui ka mittetöötavatele inimestele. “Kui sul on vaja koostada kandideerimisdokumente, siis on see just õige koht, kuhu tulla. Karjääriinfo toas on alati meeldiv ja sõbralik vastuvõtt – karjääriinfo spetsialist, kes siiralt soovib sind aidata sinu info- või tööotsingul,” kinnitas Triinu Putnik. Lisaks aitab ta tõsta abivajajate motivatsiooni ning on abiks vajaliku info leidmisel.

Lisaks on karjääritoas palju kasulikke materjale, mida saab ka kaasa võtta. On olemas ka võimalus kasutada internetiühendusega arvutit, kus saab vormistada oma CV, kaaskirja või motivatsioonikirja elektroonsetele tööpakkumistele kandideerimiseks.

Karjääriinfo toad on lisaks Kuressaarele avatud Eesti töötukassa enamikes maakondlikes osakondades. Rohkem infot karjääriinfo toa kohta on võimalik lugeda töötukassa kodulehelt www.tootukassa.ee . Kuressaares on karjäärituba avatud esmaspäeviti ja teisipäeviti kell 8.15–13 ning kolmapäeviti ja neljapäeviti kl 13–16; reedeti aga kl 8.15–14. Kuu viimasel reedel on karjääriinfo tuba avatud kl 8.15–10.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 47 korda, sh täna 1)