Juhtkiri: Varbad sooja!

Kuigi ilm tundub kevade poole pöördunud olevat, on veebruari alguses esimesi kevademärke uskuda siiski ennatlik. Tõsijutt! Sest kui vaadata ilmaprognoose, jõuab just täna Eesti kohale tsüklon, mis toob meile taas talvise ilma – tuuleiilid, tuisu ja nädala lõpupoole näitab pakasetaatki jälle oma võimu.

Aga ega siinkohal muud üle jäägi kui ohata, varbad villastesse sokkidesse ja näpud labakutesse susata ning müts silmini-kõrvuni pähe tõmmata. Ja tuletada meelde oma suurt soovi elada Põhjamaal.

Kes siiski ilma üle vinguma ja virisema kipub, sellele soovitaks ikka talverõõmudest osa saada (teadupärast ei ole ju parajasti soojale maale, Egiptusesse või Austraaliasse minek eriti tervislik, sest ühes möllamas rahutu rahvas, teisal aga pärast torme ja üleujutusi metsatulekahjud). Ning meenutagem sedagi, et kui muud jututeemad otsakorral, siis ilmast annab alati rääkida…

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 16 korda, sh täna 1)