Mustjala teenetemärgi saab Aare Tammesalu (2)

Vastavalt statuudile toimus läinud nädala lõpul pärast Mustjala vallavolikogu istungit volikogu ja vallavalitsuse liikmete ühine koosolek, arutamaks valla aukodaniku tiitli ja teenetemärgi andmist.

Vallasekretär Liivi Väli sõnul oli aukodaniku kandidaadiks esitatud vaid üks tegus inimene. “Koosolijad otsustasid ühiselt tunnistada Mustjala valla aukodanikuks ja teenetemärgi omanikuks aastal 2011 tšellist Aare Tammesalu,” ütles Väli Saarte Häälele.

Aare Tammesalu on olnud aastaid traditsioonilise suveürituse Mustjala muusikafestival kunstiline juht ja produtsent. Ta on andnud soolokontserte Eestis ja Soomes ning esinenud Eesti Riikliku Sümfooniaorkestri, rahvusooper Estonia sümfooniaorkestri, Eesti Rahvusmeeskoori ja näiteks Pärnu Linnaorkestri solistina.

Tammesalu kuulub mitmesse kammeransamblisse – Reval Ensemble, Tobiase keelpillikvartett, Resonabilis – ning teeb koostööd paljude eesti interpreetidega. Valla teenetemärk antakse üle 23. veebruaril toimuval Mustjala volikogu ja vallavalitsuse pidulikul vastuvõtul.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)