Laimjala sotsiaalnõunik läheb pensionile (1)

Laimjala vallavalitsus peab kevadeks leidma uue sotsiaalnõuniku, sest Ellen Sepp on otsustanud 1. aprillist pensionile minna. “Eks ma olen seda tööd siin kaua teinud ka, oleme olnud koos Pihtla Anne (Lõhmus) ja Orissaare Tiiuga (Mägi) sellised raudvarad, Eesti aja algusest saati paigas,” muheles Ellen Sepp, kelle sõnul pole ju külanõukogu ajal sotsiaaltööd tehtud ning uue ajaga koos on tulnud ka süsteem üles ehitada.

“See töö on olnud raske ka ja oht läbi põleda on olnud suur, eks see kõik ole ka tervise peale käinud ning kuna minu abikaasa on surnud, soovisingi kevadest, kui aiatööd pihta hakkavad, koju jääda, päris vastu sügist ei tahtnud,” rääkis Ellen Sepp, kes oma sõnul oleks vanuse poolest võinud juba mitu aastat kodus olla, kuid pole seda sammu seni veel ette võtnud.

Ellen Sepp avaldas ka lootust, et saab nüüd vanaemana rohkem lapselastele pühenduda, et “vanaema saaks lapselapsi vähemalt siis hoida, kui nad haiged on, ning et emmed saaksid tööle minna”. Seda, et talle n-ö mantlipärijat ei leita, Ellen Sepp ei karda. “Üks avaldus on juba olemas,” märkis ta.

Laimjala vallavalitsus ootab sotsiaalnõuniku kohale kandideerijailt dokumendipakette eelolevaks esmaspäevaks. Ellen Sepa sõnul sai kuupäev seepärast nii varane pandud, et jõuaks uuele inimesele asjad kenasti üle anda.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)