KredExi abiga sai korda kaks Kuressaare elamut (1)

Läinud aastal väljastasid pangad 135 KredExi korterelamu soodusintressiga renoveerimislaenu kogusummas 178 miljonit krooni ehk 11,4 miljonit eurot.

KredExi meedia- ja kommunikatsioonispetsialisti Kristina Samra sõnul oli renoveeritud hoonete hulgas ka kaks elamut Kuressaares. Keskmine laenusumma oli 1,3 miljonit krooni ehk 84 000 eurot, keskmine maja suurus 2 552 m² ning tehtud rekonstrueerimistöödega saavutatud keskmine energiasääst 33,2 protsenti.

Peamiselt soojustati laenu abil korterelamute fassaade ja katuseid ning renoveeriti küttesüsteeme. Alates mullu septembrist saavad korteriühistud või -ühisused taotleda KredExist kuni 35 protsendi ulatuses korterelamute rekonstrueerimistoetust.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 17 korda, sh täna 1)