Compakt Kinnisvara kaebas Eesti Ekspressi peale

Saaremaa ettevõtjale Vjatšeslav Leedole kuuluv kinnisvaraarendusfirma Compakt Kinnisvara esitas pressinõukogule kaebuse jaanuari alguses Eesti Ekspressis ilmunud artikli peale.

Compakt Kinnisvara ei ole rahul 6. jaanuaril Eesti Ekspressis ilmunud artikliga “Kallis korter tõi ostjale hulga vintsutusi”. Ettevõte märgib kaebuses, et artiklis on esitatud süüdistusi, kuid sõna kommentaariks ettevõttele ei antud. Lisaks peab Compakt Kinnisvara artikli veebiversiooni pealkirja “Jäle hais ajas kallist korterist välja” eksitavaks, teatas BNS.

Compakt Kinnisvara leiab, et artiklis esitatud süüdistused ei vasta tõele ning artiklis on väär faktiväide, kuid parandust EE ei avaldanud. Eesti Ekspress kirjutas, kuidas noor naine ostis 2008. aastal Tallinnas Kristiine linnaosas äsjavalminud majas korteri, milles oli tugev hais. Artikkel kirjeldas naise üleelamisi haisuga võitlemisel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 32 korda, sh täna 1)