Saarlaste kohtumispaik pealinnas sai aastaseks (2)

Saarlaste kohtumispaik pealinnas sai aastaseks

Foto: Erakogu

Aasta eest Tallinna südalinnas otse Vabaduse väljaku ääres avatud kohvik Mosaiik tähistas pidulikult esimest sünnipäeva.

Kohviku saarlannast omaniku Katrin Leedo (fotol) kinnitusel on koht aastaga kenasti omaks võetud ja sel on juba tekkinud ka oma püsikliendid. “Eks see on raske aasta olnud, aga inimesed leiavad meid juba aina rohkem üles,” ütles Katrin Leedo. Kohvik sai avatud kindla sihiga, et sellest kujuneks mandril viibivate saarlaste jaoks hubane kohtumispaik ning just nii on kohviku omaniku sõnul ka läinud.

“Esiteks peakokk on meil ju saarlane, juhataja on saarlane, klienditeenindajadki on saarlased ja kui ise korra nädalas seal käin, siis näen tuttavaid nägusid Saaremaalt,” kinnitas Katrin Leedo. Lisaks käib Mosaiigis igas kuus koos istumas mandri saarlaste selts. “Ja eks mandri inimesed ise ka ütlevad juba, et see on see saarlaste koht,” naeris kohviku omanik.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 128 korda, sh täna 1)