Projekt nimega LAUR (4)

Projekt nimega LAUR

MEELIS LAIDO: “Miks siis mitte aidata üht kodukandi inimest. Põhiline on see, et mees ise on indu täis ja saabki aru, kus ta nüüd oma otsaga on.”
Foto: Erakogu

“Kui ma Lauri häält kuulsin, lõi mul kohe pildi ette, mis ma tegema pean,” räägib äri- ja muusikamees Meelis Laido oma esmakordsest kohtumisest Laur Teäriga. Olid Kõruse muusikapäevad, mida sõber Roland Pildre oma suvekodus korraldab. “Olin laval ja mängisin. Ühel hetkel oli Laur mu kõrval, hakkas laulma ja pilli mängima. Kuulsin seda pisut kähisevat häält ja sain aru, et sellest mehest annab midagi teha.”

Meelis on ise kogu elu muusikaga tegelenud. Ta lõpetas muusikaakadeemia flöödimängijana, tegutses pikka aega restoranimuusikuna, mängis mitmes bändis, ka Apelsinis. Seejärel tulid kahemehebändid Mati Nuude, Tarmo Pihlapi ja Ivo Linnaga. Mõnda aega oli mees muusikast tagasi tõmbunud ja tegutses ärimehena. Ent mõte, et otsiks ühe andeka inimese, kellega koos taas muusikat teha, oli tal kogu aeg.

Loe edasi laupäevasest Saarte Häälest.
Telli Saarte Hääl internetist

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 277 korda, sh täna 1)