Helen ja Toomas Jürjo kodu sai kauni tekstiili preemia

Ajakirja Kodukiri “Aasta kodu 2010” konkursil saarlased seekord peapreemiat ei saanud, kuid kauni tekstiili preemia pälvisid Saaremaa juurtega Helen ja Toomas Jürjo, kelle kodu asub Harjumaal Irus.

“Üllatus oli juba siis, kui saime finalistide hulka. Veelgi suurema üllatusena tuli tekstiilipreemia. Ise arvasin, et äkki köök või vannituba, mis ei ole ehitatud just tavapärasel viisil,” lausus Helen Jürjo, keda Saaremaal teatakse kui ühte kolme päeva jooksu peakorraldajaist.

Jürjo lisas, et tunnustust on palju tulnud ka sõpradelt, kes on neil külas käinud ja soovinud teda oma tulevasele kodule sisekujundust tegema. “Ma ei ole kunagi varem sisekujundust tervikuna teinud. See oma kodu oli nüüd esimene,” märkis ta. Kauni tekstiili preemia, 1000-eurose kinkekaardi pani välja Disain Digesto tekstiilistuudio. Kodukiri korraldas aasta kodu konkurssi juba 14. korda. Tänavu osales konkursil 80 kodu ja finaliste oli 22.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 519 korda, sh täna 1)