Kuressaare gümnaasiumis tuleb sillateemaline debatt (20)

Eesti noorteühenduste liidu kodanikuhariduse projekti “Varivalimised” raames asuvad tuleval kolmapäeval KG-s Saaremaa silla teemal arutlema riigikogusse kandideerijad.

“Varivalimiste” debatil “Saaremaa sild – vajalik või mitte?” väitlevad Urve Tiidus Reformierakonnast, Toomas Takkis Isamaa ja Res Publica Liidust, Kalle Laanet Keskerakonnast, Kajar Lember Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnast ja Gilleke Kopamees Eestimaa Rohelistest. Moderaator on KG vilistlane Taavi Meier.

KG õpilasesinduse juht Linda Lapp ütles, et kuna Saaremaa silla teema on saarlastele väga tähtis ja selle ümber keerleb väga palju erinevaid arvamusi, otsustati debatt korraldada just sel teemal. Kell 16 algavat üritust võivad vaatama tulla kõik, kel huvi. Saalis käib ringi ka raadiomikrofon, mille kaudu saab publik omapoolseid küsimusi ja arvamusi esitada. Lisaks on kavas debatti ka filmida.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 27 korda, sh täna 1)