Kuivastust saab laevaga Helsingisse 89 euroga (6)

AS-i Lindaliin mais avataval laevaliinil hakkab üheotsapilet maksma 89 eurot (1392 krooni), edasi-tagasi pileti eest tuleb aga välja käia 140 eurot (2190 krooni). Ettevõtte koduleheküljelt selgub, et internetist soetatud piletitele kehtib 10-protsendiline soodustus, 30 protsenti soodsamalt saavad sõita õpilased, üliõpilased, õpetajad, Helsingi töötud ja 13–17-aastased lapsed.

Piletihinna sees on ka bussisõit – Kuivastus on reisijatel vastas bussid, mis inimesed sadamast Kuressaarde toimetavad. Postimees.ee teatel on ettevõttel kavas teha esialgu vahemikus 25. mai kuni 29. juuni Helsingi ja Kuivastu vahel kuus reisi, mis toimuvad kolmapäeviti. Seejärel otsustab laevafirma liini edasise saatuse. Laevafirma hakkab uut liini teenindama katamaraaniga Merilin, mis mahutab ligi 400 reisijat. Merereis Helsingist Kuivastusse võtab aega neli tundi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 23 korda, sh täna 1)